


Orar Restaurant
Deschis zilnic, dupa urmatorul program:
- L - J: 10:00 - 22:00
- V - D: 10:00 - 24:00
Cazare Hotel Camelot
Tarife / camera:
- Camera dubla: 200 ron
- Camera tripla: 250 ron
- Gratuit la piscina si pescuit
Agrement
Servicii oferite:
- Piscina exterioara
- Pescuit recreativ
- Inchiriere filigorii
Rezervari / Informatii
- 0747 233 296 - Restaurant, Evenimente, Cazare
- 0744 329 520 - Pescuit, Filigorii
- contact@camelotresort.ro
Restaurant cu specialitati din peste proaspat, zi de zi, la cativa pasi de tine!
Intr-un ambient splendid, zi de zi, restaurantul complexului Camelot isi da intalnire cu vizitatorii interesati de preparate din peste proaspat.
Privelistea superba spre panza lacului strajuit de salcii si foisoare, precum si pozitionarea intr-o zona retrasa, departe de centrul urban, sunt detalii ce fac toti banii.
Unul dintre punctele de forta (cu care ne si mandrim) se refera la prospetimea ingredientelor, in particular a pestelui provenit din lacul propriu.
Captura pestilor se face zilnic (pentru a nu fi descoperiti). Astfel, mereu avem peste proaspat, gata sa fie gatit, rezervat doritorilor ce asteapta sa se rasfete cu retete delicioase.
Preparate din peste proaspat capturat – Gustul autentic al speciilor de apa dulce
Specialitati culinare cu peste: Crap, salau, pastrav, somon
Meniuri a la carte cu preparate din peste proaspat
In bucataria restaurantului Camelot intra doar peste proaspat, de captura, provenit din lacul ce se intinde impunator pe toata lungimea complexului.
Este lacul ce margineste salonul Guinevere si terasa Lancelot si in care se oglindesc misterioase siluetele arborilor si foisoarelor.
Naturaletea retetelor isi pune amprenta asupra tuturor delicateselor din meniurile noastre, de la aperitive, pana la cele pe baza de peste si la deserturi.
Ingredientul secret in restaurantul a la carte este prospetimea, imposibil de substituit cand se puncteaza pe calitate.
Pentru ca specialitatile cu peste sa fie si mai bine agreate, oferta include o ampla diversitate de retete.
Garniturile si felurile complementare (supe, aperitive, deserturi etc.) devin bucuria cui le savureaza.
Aceeasi varietate caracterizeaza si lista cu bauturi alcoolice si racoritoare, cu o atentie deosebita indreptata spre meniul de vinuri.
Deoarece unor preparate din peste proaspat le sade bine doar insotite de vinurile potrivite. Iar la noi este de unde alege.
Iti surade o specialitate gastronomica din peste?
Te asteptam cu preparate de peste pe care-ti vine sa le dai gata dintr-o privire! Cu un ambient calduros si primitor, dar totodata intim si sofisticat!
Te asteptam cu o panorama splendida, ce-ti va hrani ochii si sufletul in timpul popasului la Camelot! Cu meniuri a la carte pe baza de peste si nu numai!