Oferte

 

 

Oferte speciale la Camelot Resort – Pachete de vacante cu cazare

 

 

 

Cu emotie si nerabdare, inauguram seria cu Oferte evenimente. Pentru ca momentele importante pot fi organizate la Camelot Resort!

Cand cauti idei, noi iti oferim solutii!

 

 

 

Te asteptam impreuna cu jumatatea ta sau cu intreaga familie, cu gasca de prieteni, cu colegii, colaboratorii si partenerii de afaceri!

Doar cauta prilejul potrivit si vino cu cine doresti!

 

 

 

Oferte speciale evenimente Revelion 2020 – Pachete pentru evenimente

 

 

 

Pachete Revelion cu cazare

Este vorba despre pachete de 3 sau 4 nopti la Camelot, cu demipensiune. Ofertele includ in pret masa festiva de Revelion.

 

 

 

Organizare Revelion 2020

Propunerea noastra se refera la masa festiva in noaptea dintre ani, cu meniuri speciale, muzica live si focuri de artificii.

 

 

 

Fa o rezervare azi, pentru un An Nou minunat si un vibe care sa te tina pana la urmatorul Revelion!

Vezi Oferta!

 

 

Oferte evenimente: Propuneri avantajoase la Camelot

 

 

 

Oaspetii nostri sunt importanti cu totii. Special pentru ei, elaboram pachete de vacante cu cazare si solutii de agrement si relaxare.

Dupa caz, de oertele noastre se poate dispune tot anul sau doar in anumite perioade, asa ca de sarbatorile importante (Ziua Indragostitilor, 8 Martie, Paste, Craciun, Revelion etc.).

 

 

 

Fie ca-ti doresti un sejur in totala detasare de cotidianitate, fie o evadare de weekend, complexul Camelot devine solutia pentru tine.

Iar daca esti in cautarea unei destinatii pentru evenimente si ocazii particulare, inevitabil, drumurile te vor purta tot la Camelot Resort, la cativa pasi de municipiul Oradea.

 

 

 

Doar o data de ajungi sa treci zidurile Camelotului si nu vei mai avea nevoie de motive sa te intorci. Iti vei dori sa pasesti in locatia noastra in orice sezon, cu orice ocazie.

Frumusetea complexului, diversitatea serviciilor (organizare evenimente, cazare, restaurant, agrement etc.) si pozitionarea in mijlocul naturii ne complimenteaza. Totul se poate rezuma in cateva cuvinte:

 

 

Primitor

Cum e atitudinea gazdelor

 

 

 

Impecabil

Precum serviciile prestate

 

 

 

Linistit

Asa este locul in general

 

 

 

Incantator

Ca intreaga atmosfera

 

 

 

Ramai la curent cu toate propunerile avantajoase de la Camelot Resort! Sa ne contactezi este usor!

 

 

 

Urmareste si pagina noastra de Facebook, unde, periodic, postam noutati si oferte speciale evenimente!