Agrement

 

 

Camelot Resort: Relaxare la 360 de grade pentru toata familia!

Iti vine sa crezi ca exista un centru de relaxare langa Oradea? De relaxare adevarata, completa, minunata? De destindere fara jumatati de masura, unde toata lumea e bine primita si se binedispune, iar apoi revine cu drag?

 

 

Locatie de poveste

Locuiesti in Oradea / in imprejurimi si visezi la o locatie de poveste sau doar ai vrea sa te desprinzi de rutina?

 

 

Activitati in aer liber

Alegi municipiul ca destinatie de weekend / vacanta, iar gandul iti zboara la activitati in aer liber intr-un loc superb?

 

 

Oaza de distractie si relax

Tranzitezi E60 / DN1 si esti in cautare de o oaza de distractie si relax imbratisata de natura, ferita de zgomote si poluare?

 

 

Zona de agrement: O destinatie pentru fiecare

Nici mare, nici mica, aria rezervata timpului liber este abia o parte a complexului Camelot Resort. Centrul de relaxare se afla la o aruncatura de bat de Oradea, la doar 5 minunte cu masina de Aquapark Nimpheea.

Structura, family friendly, ofera o multime de oportunitati doritorilor de recreere si distractie. Toti ”musafirii” nostri se pot bucura dupa bunul plac de activitati outdoor si de momente frumoase alaturi de prieteni si de familie, cu mic, cu mare.

 

Filigorii pentru picnic sau gratare grozave

 

Spatii cu umbra deasa si locuri racoroase

 

Revitalizare cu inghetate si racoritoare

 

Altfel de activitati rezervate timpului liber

 

Balaceala si veselie cat este ziua de lunga

 

Locuri pline cu verdeata in mijlocul naturii

 

Alei de promenada si loc de contemplare

 

Ambiente anume pentru micutii nazdravani

 

Acces la serviciile de cazare Camelot

 

Alungarea stresului fara alte ”interventii”

 

Pescuit sportiv si amatorial la orice varsta

 

Evadare din rutina si din ambientul urban

 

 

Centru de relaxare Camelot Resort: Oferta completa

Avem de toate! Si chiar mai mult de-atat! Dar sa ne crezi, trebuie sa vii sa vezi!

Vrem sa vedem doar zambete, sa auzim doar veselie, sa simtim doar bucurie din partea fiecarui client ce ne alege sa-i infrumusetam zilele...

 

Spatiu de joaca si agrement

Locul de joaca nou construit este destinat chicotelilor, veseliei, zambetelor inocente. Este un coltisor pentru prichindei nazdravani si parinti linistiti.

 

Restaurant cu bar si terasa

Pentru momente in care poftesti la meniuri a la carte, in care ai chef de retete gatite cu pasiune, ca la mama acasa, restaurantul cu bar si terasa te asteapta.

 

Recreere cu supraveghetori

Deoarece ne gandim la linistea celor mari si la siguranta celor mici, asiguram supraveghere la locul de joaca, asa incat sa culegem doar zambete.

 

Zona pentru picnic

Pentru petrecerile la gratar in aer liber, avem filigorii de inchiriat (mai mici, mai mari, in functie de numarul doritorilor), cu frigidere, mese, sezlonguri.

 

Piscine pentru adulti si copii

Aria cu piscine, strajuita de zona Lancelot, ramane un colt exclusiv, unde te poti balaci sub arsita verii sau relaxa pe sezlong cu un cocktail in mana.

 

Activitati de pescuit

Lacul Camelot devine si o destinatie rezervata pescarilor amatori si sportivi inarmati cu undite, lansete, minciog si cat mai multa rabdare.

 

 

Centru de relaxare: Te mai intrebi de ce sa vii la noi?

Sa te distrezi si sa te relaxezi nu a fost nicicand mai usor! Sa scapi de stresul cotidian, sa te deconectezi de rutina, sa-ti incarci bateriile n-a fost vreodata mai la indemana!

Transforma-ti timpul liber in momente speciale! Vrei sa stii mai multe despre pescuit, piscina sau loc de joaca? Pune-te pe treaba si rasfoieste pentru inceput propunerile noastre pe larg!

Un semn din partea ta e mereu binevenit, la fel ca un feedback. Iti acceptam parerile, cu bune si rele... Si sa ne contactezi cat mai curand!